ΧΩΡΟΣ

Το θερινό σινεμά βρίσκεται περίπου στο τέλος της οδού εξοχών στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων στην πόλη των Σερρών. Περιτριγυρίζεται από πράσινο και η τοποθεσία του είναι στο πιο δροσερό σημείο της πόλης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Διαθέτει υπόστεγο για τις βροχερές καλοκαιρινές νύχτες όπως και σόμπες εξωτερικού χώρου για τις νύχτες που η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Στο μπαρ μπορείτε να βρείτε δροσερά αναψυκτικά. μπίρες και ποτά. όπως και καφέ-ροφήματα. καθώς επίσης παγωτά, τσιπς, ποπ κορν, ξηρούς καρπούς και το περίφημο τοστ με χωριάτικο λουκάνικο.
Ο κινηματογράφος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητικά προβλήματα και ΑΜΕΑ. Επίσης διαθέτει και WC για ΑΜΕΑ.
Εάν μετακινήστε με αυτοκίνητο ο κινηματογράφος διαθέτει ελεύθερο παρκινγκ. Σε περίπτωση που μετακινήστε με ποδήλατο μπορείτε να το κλειδώσετε έξω από τον κινηματογράφο ή να το φυλάξουμε για εσάς.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Το θερινό σινεμά είναι ο ιδανικός χώρος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες για οποιαδήποτε εκδήλωση. Με πείρα πολλών χρόνων καθώς και πάθος σε αυτό που κάνουμε είμαστε σίγουροι ότι η εκδήλωση σας θα έχει απόλυτη επιτυχία. Επικοινωνήστε μαζί μας για ομιλίες, συναυλίες, παραστάσεις. Ρωτήστε μας για παιδικά πάρτι γενεθλίων.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ

  • Γενική είσοδος: 7 ευρώ.
  • Μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ & παιδιά:
    μειωμένο εισιτήριο 6 ευρώ με την ανάλογη ταυτότητα.
  • Παιδικές ταινίες: είσοδος 6 ευρώ για μικρούς και συνοδούς!
  • Προπώληση γίνεται στο ταμείο μας.
  • Ο κινηματογράφος είναι ανοιχτός τις ώρες προβολής ταινιών.